dimecres, 1 de juliol del 2009

Presentació del Blog

Benvinguts, sigui quina sigui la raó que us ha dut fins aquí.

Per començar cal que faci una petita presentació. Maimut és l’eina d’expressió lliure i positiva que s’ha generat a partir de l’interès personal per preservar el més important del teixit social, la cultura i la participació.

Maimut és el guardià de les petites expressions culturals, de les singularitats que conformen les igualtats de la nostra actualitat que flirteja amb l’imperialisme simplista de la majoria, entenem que el què ens fa iguals són aquelles petites diferències. És Guardià d’aquells detalls que entre tots els fem grans per la qualitat dels gestos i no del nombre o quantitat.

Maimut ha nascut de la pretensió d’acompanyar les altres entitats, de poder sumar esforços de manera que la cultura, i la identificació del poble, i la nació siguin entesos per tots com una realitat dinàmica que hem de mantenir a base de practicar-la i no d’omplir-nos-en les paraules.

Maimut és una associació apolítica que vol fer conèixer les realitats dels nostres carrers i de les nostres persones de manera objectiva, evitant el nomenament de marques ideològiques que esdevinguin un prejudici pel fet de la comunicació.

Amb tot això i si convens amb la nostre idea positiva d’entendre la protesta, d’entendre la crítica, i vols col·laborar en reflexar la teva opinió o emoció, sense caure en l’error del descrèdit, et convido a fer ús i gust del nostre blog.

*no aprofiteu l’anonimat de la xarxa per a fer deshonor de vosaltres mateixos dient des de la covardia el que no sou capaços de defensar en persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada